ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Τέμπη: Aκαταδίωκτο για τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων

treno tempi mak

Με τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, η κυβέρνηση θεσπίζει το ακαταδίωκτο των μελών της επιτροπής που θα διερευνήσει τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η τροπολογία, στο άρθρο 5, ορίζει πως «ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής δεν δέχονται οδηγίες και υποδείξεις, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας της, εκτός αν ενήργησαν με δόλο».

Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλεξης Τσίπρας καυτηρίασε τη θέσπιση ακαταδίωκτου για την επιτροπή, χαρακτηρίζοντας την προκλητική και προσβλητική για τις οικογένειες των θυμάτων ενώ διερωτήθηκε αν αυτό το ζήτησαν τα μέλη της επιτροπής ή η κυβέρνηση το προσφέρει με σκοπό την συγκάλυψη και το σκοτάδι.

Ακόμη, ο Αλέξης Τσιπρας, αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στην επόμενη βουλή να διερευνηθούν τα γιατί της τραγωδίας στα Τεμπη και κατέληξε λέγοντας ότι όταν ο πολίτης νοιώθει ότι δεν προστατεύεται η ζωή του η αλλαγή, η αλήθεια και η δικαιοσύνη, γίνονται ανάγκη. Και σ’ αυτήν την κρίση, κατέληξε ο κ. Τσίπρας «ο αρχιεπιτελάρχης δεν γνώριζε τίποτε, ωστόσο πλέον δεν μπορεί να πείσει την ελληνική κοινωνία», συμπλήρωσε.

Απο την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έκανε λόγο για θλιβερο κοινοβουλευτικό σόου, υπενθυμίζοντας τι έκανε ο κ. Τσιπρας το βραδυ της τραγωδίας στο Μάτι, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία.

 

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad