ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Έρχεται και το «food pass» – Οι Έλληνες θα περιμένουν επίδομα ακόμα και για να φάνε Εκεί οδήγησε την χώρα ο Κ.Μητσοτάκης

 

Ενισχύονται τα σενάρια για food pass για τις αρχές του 2023 αφού μίλησε για νέα επιδόματα κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής.

Αν τελικά υιοθετηθεί και αυτό το επίδομα δεν θα υπάρχει τομέας στην ζωή των Ελλήνων που δεν παίρνουν οι πολίτες από ένα επίδομα-«ψίχουλο» για να νομίζουν πως θα μπορέσουν να επιβιώσουν για λίγες ημέρες.

Φυσικά για την κατάντια αυτή ευθύνεται ο Κ.Μητσοτάκης ο οποίος με τις αντι-ρωσικές κυρώσεις που υιοθέτησε οδήγησε τους Έλληνες στην άμεση φτωχοποίηση.

Έρχεται και το «food pass» – Οι Έλληνες θα περιμένουν επίδομα ακόμα και για να φάνε

 
 
Αν και δεν θέλησε να αναλύσει περαιτέρω τις κινήσεις που εξετάζονται, τόνισε πως αυτές θα προκύψουν «από ένα έκτακτο απόθεμα ύψους 1 δισεκατομμυρίου στην περίπτωση που χρειαστεί να καλυφθούν και άλλες έκτακτες ανάγκες».
 
 

Η δήλωση αυτή δημιουργεί ερωτήματα γύρω από τις έκτακτες ανάγκες και ποιες είναι αυτές. Ένα από αυτά είναι αν στις «ανάγκες» περιλαμβάνονται και οι συνεχόμενες μεγάλες αυξήσεις που βλέπουν τα βασικά είδη διατροφής και ροκανίζουν καθημερινά το εισόδημα των πολιτών.

Υπενθυμίζεται πως οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα νέο έκτακτο επίδομα, στο μοντέλο του Fuel Pass και Power Pass, με το οποίο θα επιχειρούσε η κυβέρνηση να μετριάσει το βάρος της ακρίβειας σε ευάλωτα νοικοκυριά.

Το Food Pass, παρότι είχε διαψευστεί, φαίνεται πως εξακολουθεί να υπάρχει ως όπλο στη «φαρέτρα» των μέτρων στήριξης και πλέον συζητείται έντονα να μοιραστεί σε λίγους δικαιούχους στις αρχές του 2023.

 

Κι άλλα επιδόματα προ των πυλών

Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, έκανε λόγο και για νέες πρόσθετες ενισχύσεις, σε δύο συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad