ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ"


ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ"



Ένα ακόμη σκάνδαλο παιδικών κακοποιήσεων ταράζει τα νερά του ψεύτικου κόσμου μας, επιβεβαιώνοντας ότι κάτω από τον μανδύα της φιλανθρωπίας κρύβεται άγος και σκοπιμότητα.

Ποιο είναι άλλωστε το νόημα της λέξης "φιλάνθρωπος" 

 (= φίλος του ανθρώπου ;) 

Είναι ευνόητο ότι αν είσαι άνθρωπος μπορείς να είσαι π.χ. "φιλόζωος" (= φίλος του ζώου), αλλά δεν γίνεται να είσαι φίλος του ανθρώπου, εκτός κι αν δεν είσαι άνθρωπος !

Είναι έξω από τις αξίες της ελευθερίας, της ισότητας και του ανθρωπισμού η έννοια "φιλανθρωπία", 

διότι μέσω αυτής μετατρέπεται ο δέκτης των παροχών που την συνοδεύουν, σε εξαρτημένο υποχείριο του ευεργέτη του.

 Η δράση των κοινωφελών ιδρυμάτων είναι μια σκοτεινή υπόθεση, όπου σπάνια έρχονται καταγγελίες στο φως, εξαιτίας της χειραγώγησης και του εκφοβισμού που ασκείται στα μέλη που έχουν ανάγκη. 

Σχετίζονται λίγο ως πολύ με την εκκλησία και λειτουργούν με το προκάλυμμα της εκκλησιαστικής αγάπης, παρασιτικά πάντοτε σε βάρος κάθε έννοιας δικαίου !

 Διότι  είναι το σύνολο των μελών της κοινωνίας που έχει ανάγκη να ζει με αφθονία, δηλαδή με επάρκεια υλικών και πνευματικών αγαθών και όχι επιλεκτικά μόνο 200, 500 ή 1000 άτομα, που φαίνεται πως απολαμβάνουν δωρεάν παροχές μέσα σε ειδικές δομές φιλοξενίας.



Η εθελοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", που στην αντίληψη του κόσμου ήταν μέχρι χθες υπεράνω πάσης υποψίας,  αντιμετωπίζει  σοβαρότατες κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων καθώς και για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Πέρα από τις τρεις επίσημες καταγγελίες για ασέλγεια που κατατέθηκαν στις εισαγγελικές αρχές, πληθαίνουν καθημερινά οι κατηγορίες που εκφράζονται  δημόσια, τόσο από τροφίμους όσο και από μέλη του προσωπικού  ! 


Πρόκειται για εθελοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση με παραρτήματα σε αρκετά μέρη της Ελλάδας (Αθήνα, Ήπειρο, Χίο, Βόλο και Καλαμάτα) που φιλοξενεί πάνω από 500 παιδιά, αρκετά από αυτά είναι παιδιά μεταναστών από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Ουκρανία κ.α.



Είναι γεγονός πως ο πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου, ο κληρικός που προΐσταται του ιδρύματος, πρόβαλε συστηματικά προς τα έξω ένα ιδανικό προφίλ για το "θεάρεστο έργο" της κιβωτού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης !  


Οι δηλώσεις άγνοιας που εξέφρασε για τις απαγγελμένες κατηγορίες σε βάρος εργαζομένου στην δομής δεν έπεισαν κανέναν.

Πώς γίνεται να μην γνώριζε ... ;

 



ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" !


Η περιήγηση στην ιστοσελίδα : diavgeia.gov.gr/  δείχνει  σειρά από επιχορηγήσεις προς την "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" που προέρχονται από Δήμους, Περιφέρειες, από Επιμελητήρια, από ανώνυμες εταιρείες και από φυσικά πρόσωπα. Ακολουθούν κάποια παραδείγματα :

ΕΔΩ












Βλέπουμε επίσης Δήμους της Ελλάδας (Αθηνών, Πωγωνιανής, Κόνιτσας κ.α.) να κάνουν παραχωρήσεις χρήσης γης και ακινήτων άνευ όρων στην "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", με διάρκεια που ξεπερνάει τα 30 έτη !



διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για την παροχή ακινήτου στην Αθήνα:

Ξεμπλοκάρει η παραχώρηση ακινήτου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του Κόσμου»


Επίσης ...

εμφανίζονται πάνω από 50 επίσημοι χορηγοί στης Μ.Κ.Ο. "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ",

πρόκειται για μεγάλα κοινωφελή ιδρύματα και εταιρείες οι οποίες παρέχουν ακίνητα και δωρεές στο εν λόγω ίδρυμα. πηγή


 Γεννιούνται τα εξής ερωτήματα :


Γιατί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ προτιμά να στηρίζει τα κοινωφελή ιδρύματα όπως είναι η 

"ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" 

παρέχοντας ακίνητα, οικόπεδα, χρηματικά εντάλματα και επιδοτούμενο προσωπικό, αντί να  αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει κρατικές δομές για να παρέχει στήριξη στους αδύναμους πολίτες της και στις ευπαθείς ομάδες  ;;


Γιατί δεν προβλέπει η ΠΟΛΙΤΕΙΑ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην δημιουργούνται πολίτες που αδυνατούν να σταθούν στα πόδια τους, παρέχοντας δωρεάν πλήρη παιδεία με ισότητα σε όλα τα μέλη της, επαγγελματική κατάρτιση και αξιοπρεπή εργασία για όλους ;


Τελικά έχουμε ΠΟΛΙΤΕΙΑ ;





ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ .
ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

 

ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ...

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. : 6909463007
ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 
 

 

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.

 

 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΡ. ΠΡ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/2015
 
 
 

 

 

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
 






 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad