ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ “ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ” … ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ !!!

 

ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ “ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ” … ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ … ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ(sic) ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ …

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ” Σύμβαση για την απαγόρευση των βιολογικών και τοξινικών όπλων (ΒΤWC) … ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ …

[ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΕΠΠΑ) 2019/97 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 21ης Ιανουαρίου 2019 … σχετικά με την υποστήριξη της Σύμβασης για την απαγόρευση των βιολογικών και τοξινικών όπλων στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΕΕ κατά της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής… ]

………………..

Η Nuland αναγνώρισε την παρουσία αντικειμένων βιοερευνητικής έρευνας στην Ουκρανία

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!!

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ είπε … “Η Ουκρανία διαθέτει εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας. Ανησυχούμε ότι τα ρωσικά στρατεύματα μπορεί να προσπαθήσουν να τις πάρουν τον έλεγχο, επομένως συνεργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς να αποτρέψουμε οποιοδήποτε από αυτά τα ερευνητικά υλικά να πέσει στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων”

………………………………..
………………………………..
ΜΟΣΧΑ, 17 Μαρτίου – RIA Novosti. Το Υπουργείο Άμυνας παρουσίασε έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας στην παραγωγή βιολογικών όπλων….
.

Αμερικανική χρηματοδότηση

Έδειξε επίσης ένα έγγραφο με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2015, που επιβεβαίωνε την άμεση συμμετοχή του Πενταγώνου στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών έργων στην Ουκρανία.
.
«Εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι η συμφωνία για κοινές βιολογικές δραστηριότητες συνήφθη μεταξύ του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος και του ουκρανικού υπουργείου Υγείας. Ωστόσο, ο πραγματικός αποδέκτης των κεφαλαίων είναι τα εργαστήρια του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας που βρίσκονται στο Κίεβο . Οδησσός , Lvov και Kharkov . Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης ήταν 32 εκατομμύρια δολάρια», πρόσθεσε.
Ο επικεφαλής των στρατευμάτων του RCBZ σημείωσε ότι ένας από τους επιμελητές αυτών των έργων ήταν η επικεφαλής του γραφείου DTRA (Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ) στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο, Τζοάνα Γουίντραλ.
Слайды с брифинга о биолабораториях на Украине t.me/rian_ru/154147 Διαφάνειες από μια ενημέρωση για τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία

Εργασία με ιούς και παθογόνους οργανισμούς

Ο Kirillov πρόσθεσε ότι τα ουκρανικά εργαστήρια ήταν ο κύριος εκτελεστής του έργου P-782 – η μετάδοση ασθενειών μέσω νυχτερίδων. Επιπλέον, οι μελέτες είχαν συστημικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον από το 2009 υπό την άμεση επίβλεψη ειδικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο των έργων P-382, P-444 και P-568.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει έξι οικογένειες ιών, συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών, και τρεις τύπους παθογόνων βακτηρίων – τους αιτιολογικούς παράγοντες της πανώλης, της βρουκέλλωσης και της λεπτοσπείρωσης.
«Αυτό οφείλεται στα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των παθογόνων που τα καθιστούν ελκυστικά για μόλυνση: αντοχή στα φάρμακα, ταχεία εξάπλωση από τα ζώα στον άνθρωπο και ούτω καθεξής», είπε.
.
Επιπλέον, ο επικεφαλής των στρατευμάτων RKhBZ μίλησε για την έρευνα που διεξήχθη στο Χάρκοβο.
“Στο πλαίσιο του έργου Flu-Fly-Way, το Ινστιτούτο Κτηνιατρικής του Kharkiv μελέτησε άγρια ​​πτηνά ως φορείς για τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας. Ταυτόχρονα, αξιολογήθηκαν οι συνθήκες υπό τις οποίες οι διαδικασίες μετάδοσης μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες. οικονομική ζημιά και δημιουργούν κινδύνους για την επισιτιστική ασφάλεια», είπε ο Kirillov.
Ο στρατηγός σημείωσε επίσης ότι το Υπουργείο Άμυνας διαθέτει στοιχεία για τη μεταφορά βιοδειγμάτων που επιλέχθηκαν στην Ουκρανία σε τρίτες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας , της Μεγάλης Βρετανίας και της Γεωργίας .

Επιδημίες στη ΛΔΔ και τη Ρωσία

Ο Kirillov είπε ότι στη ΛΔΔ το 2018, περισσότεροι από 70 άνθρωποι πέθαναν από πολυανθεκτικά στελέχη φυματίωσης.
“Αυτά τα δεδομένα έχουν επιβεβαιωθεί από ειδικούς της Rospotrebnadzor. Κατά τη διάρκεια της μαζικής εστίας που καταγράφηκε στην περιοχή του Πέσκι, εντοπίστηκαν περισσότερα από 70 κρούσματα της νόσου, τα οποία κατέληξαν σε γρήγορο θάνατο. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει εσκεμμένη μόλυνση ή τυχαία διαρροή του παθογόνου από ένα από τα βιολογικά εργαστήρια που βρίσκονται στην επικράτεια της Ουκρανίας», δήλωσε ο επικεφαλής των στρατευμάτων RKhBZ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Υπουργείο Άμυνας συνδέει επίσης ορισμένες εστίες σημαντικών οικονομικά ασθενειών στη Ρωσία με το έργο αυτών των βιολογικών εργαστηρίων.
“Μόνο το 2021, οι ζημιές από τη γρίπη των πτηνών υψηλής παθογονικότητας ξεπέρασαν τα 1,7 δισεκατομμύρια ρούβλια, καταστράφηκαν 6 εκατομμύρια κεφάλια πουλερικών. Την ίδια στιγμή, στις ευρωπαϊκές χώρες, οι απώλειες της γεωργικής βιομηχανίας από αυτήν ανήλθαν σε περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ.” είπε ο στρατηγός.

Προσπάθειες να καλύψουν τα ίχνη τους

Ο Κιρίλοφ είπε ότι κατά τη διάρκεια της καταστροφής των ερευνητικών εγγράφων, οι Ουκρανοί επιστήμονες δεν επιτρέπονταν καν να εισέλθουν στα κτίρια του εργαστηρίου.
“Γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων εκκαθάρισης στο εργαστήριο κτηνιατρικής στο χωριό Khlebodarskoye ( περιοχή της Οδησσού . – Εκδ.), οι εργαζόμενοι υπάλληλοι (πολίτες της Ουκρανίας. – Εκδ.) δεν επιτρεπόταν καν να εισέλθουν στο κτίριο! Αυτό το εργαστήριο συνεργάζεται με το Ερευνητικό Ινστιτούτο κατά της πανώλης Mechnikov στην Οδησσό, το οποίο διεξάγει έρευνα για τα παθογόνα της πανώλης, του άνθρακα, της χολέρας, της τουλαραιμίας, των αρβοϊών», είπε.
Τα βιολογικά απόβλητα από αυτό το εργαστήριο μεταφέρθηκαν 120 χιλιόμετρα προς τα δυτικά σύνορα στην περιοχή των οικισμών Tarutino και Berezino.
Τα έγγραφα καταστράφηκαν επίσης επειγόντως στο βιοεργαστήριο Kherson.
«Ένας από τους λόγους για μια τέτοια βιασύνη μπορεί να είναι η απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με το ξέσπασμα της διροφιλαρίασης που σημειώθηκε στο Kherson το 2018, μια ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια. Τίθεται το ερώτημα γιατί εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα μόλυνσης τον Φεβρουάριο, κάτι που δεν είναι τυπικό τον Απρίλιο του 2018, εκπρόσωποι του Πενταγώνου επισκέφτηκαν τοπικές υγειονομικές εγκαταστάσεις, όπου γνώρισαν τα αποτελέσματα της επιδημιολογικής έρευνας και αντέγραψαν την ιατρική τεκμηρίωση», πρόσθεσε ο Kirillov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί υπάλληλοι αυτών των εργαστηρίων μπορεί να μην γνώριζαν τους στόχους των έργων.
«Η ανάλυση των πληροφοριών που ελήφθησαν δείχνει ότι οι Ουκρανοί ειδικοί δεν γνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους της μεταφοράς βιοϋλικών, χρησιμοποιούνται ουσιαστικά «στο σκοτάδι» και δεν έχουν πραγματική ιδέα για τους πραγματικούς στόχους της εν εξελίξει έρευνας», δήλωσε ο επικεφαλής της Στρατεύματα RKhBZ.
Επέκρινε επίσης δυτικούς επιστήμονες και μέσα ενημέρωσης που προσπαθούν να θωρακίσουν τα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία.
“Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και κάποιοι “βιολόγοι “, τις περισσότερες φορές με δεύτερη αμερικανική υπηκοότητα, εκφράζουν αμφιβολίες για την αξιοπιστία του υλικού που δημοσιεύουμε. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι τα έγγραφα έχουν υπογραφές πραγματικών αξιωματούχων και είναι πιστοποιημένο από τις σφραγίδες των οργανισμών», τόνισε ο στρατηγός.

Όχι η πρώτη φορά

Ο Κιρίλοφ τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν τέτοια έρευνα «από τα χέρια κάποιου άλλου».
«Θα ήθελα να υπενθυμίσω τα ιστορικά γεγονότα όταν τέτοιες ανεύθυνες δραστηριότητες των ΗΠΑ εκτός εθνικής δικαιοδοσίας τελείωσαν μόνο με μια επίσημη συγγνώμη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ . γονόρροια με την έγκριση του Λευκού Οίκου», είπε.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα ζητήσει τη διεξαγωγή έρευνας για τέτοια περιστατικά, αλλά οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν εμποδίσει αυτή την πρωτοβουλία.
«Από το 2016, τη στιγμή που ξεκίνησε η υλοποίηση των έργων που αναφέραμε (συμπεριλαμβανομένων των UP-4, U P-8 και P-781), οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία έχουν σκόπιμα σιωπήσει για αυτά στο διεθνές ρεπορτάζ», σημείωσε ο στρατηγός.

………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΗΠΑ. ΑΠΟ 28/1/2020 ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο Charles M. Lieber ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ “chair of Harvard’s department of chemistry and chemical biology” ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ “Wuhan University of Technology” !!! (video)

Ο Βρετανός γιατρός Peter Daszak για χρόνια υποστηρικτής του εργαστηρίου Wuhan ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ από τον Π.Ο.Υ. !!

Fauci… Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ “ΤΣΙΟΔΡΑΣ” ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ. γερουσιαστές ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία… (βίντεο)

Πρώην αξιωματικός της SBU μίλησε για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία !!

REUTERS. Αποκλειστικό: Ο ΠΟΥ λέει ότι συμβούλεψε την Ουκρανία να καταστρέψει τα παθογόνα στα εργαστήρια υγείας για να αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

……………………………………………………………………….

ΠΗΓΗ 

 

 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΡ. ΠΡ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/2015
 
 
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ







 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

 





 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 

THΛ: 6909463007 

BLOG: athanasiosmelitzanis.blogspot.com 

FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ

 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤWITTER: https://twitter.com/SakisMelitzanis 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΘΗΒΑ. Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ



 

 

 

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: 

BLOG: https://athanasiosmelitzanis.blogspot... 

THΛ: 6986595201 EMAIL: smelitzanis@gmail.com 

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

  2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 

 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 

 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ,
 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr





=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-
Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/


 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad