ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Γράφει ιστορία ο Μητσοτάκης με τον Πλεύρη! Βάζουν ασθενείς πάνω σε ράντζα στην γυναικολογική κλινική του “Αττικόν” νοσοκομείου και τους παρέχουν φροντίδα οι μαίες!

 

Ο διοικητής του νοσοκομείου «Αττικόν», Σπύρος Αποστολόπουλος προχώρησε με μια απόφαση που έχει ξεσηκώσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, με χθεσινή του απόφαση έγινε γνωστό ότι «24 κλίνες – από τις συνολικά 40 – της Μαιευτικής / Γυναικολογικής Κλινικής μετατρέπονται σε χρήση για νοσηλεία παθολογικών περιστατικών, μέχρι την οριστική ομαλοποίηση της νοσηλείας των ασθενών στα πλαίσια των διαθέσιμων κλινών».

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε για να κρυφτούν τα ράντζα του νοσοκομείου. «Σήμερα νοσηλεύονται 15 ασθενείς με παθολογικά προβλήματα μαζί με τις γυναίκες της μαιευτικής / γυναικολογικής κλινικής. Οι μαίες παρέχουν νοσηλευτική φροντίδα σε παθολογικά περιστατικά κι αυτό είναι απαράδεκτο. Αυτό δεν είναι λύση στα ράντζα των νοσοκομείων γενικά», αναφέρουν πηγές της ΠΟΕΔΗΝ.

Και προσθέτουν: «Για να κρύψουν τα ράντζα, νοσηλεύουν τα παθολογικά περιστατικά σε όλες τις κλινικές των νοσοκομείων στη διασπορά. Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης λοιμώξεων. Επίσης, το επίπεδο ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας δεν είναι ίδιο».Τέλος η ΠΟΕΔΗΝ και ο Μιχάλης Γιαννακός προτείνουν, στο πλαίσιο της λύσης του ζητήματος των ράντζων στα νοσοκομεία να ανοίξει εκ νέου το νοσοκομείο Δυτικής Αττικής Λοιμωδών, το οποίο έκλεισε πριν 10 χρόνια και ζητούν από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, να ανακληθεί η σχετική απόφαση στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ .
ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

 

ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ...

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. : 6909463007
ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 
 

 
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ:

Α) ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Β) ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Γ) ΤΗΝ  ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.

 

 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΡ. ΠΡ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/2015
 
 
 

 

 

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
 






 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ...!!!

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad