ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Eispraxis: Έρχεται το νέο υπερόπλο της ΑΑΔΕ

 

 

 

 

Eispraxis: Έρχεται το νέο υπερόπλο της ΑΑΔΕ


INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Από την έντυπη έκδοση

Του Γιώργου Κούρου
gkouros@naftemporiki.gr

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του νέου πληροφοριακού συστήματος Eispraxis, το οποίο θα «σκανάρει» το οικονομικό προφίλ κάθε οφειλέτη και θα επιτρέπει την αυτόματη είσπραξη των χρεών και την άμεση λήψη αναγκαστικών μέτρων.

Η πλήρης ενεργοποίηση του νέου υπερόπλου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, από τον Απρίλιο που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περίπου 1.100 ελεγκτές να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των φορολογουμένων με τις οφειλές που έχουν στην εφορία αλλά και τις δυνατότητες είσπραξης που θα υπάρχουν από τα εισοδήματα που διαθέτουν.

Θα πρέπει άλλωστε να αναφερθεί ότι με το Eispraxis ο ελεγκτικός μηχανισμός θα έχει τη δυνατότητα να αντλεί στοιχεία για κάθε οφειλέτη από όλα τα πληροφοριακά συστήματα της ΑΑΔΕ, το Taxis, το Taxisnet, το Icisnet, το Elenxis, καθώς και από τρίτους (κτηματολόγιο, ΓΕΜΗ), ακόμη όμως και από τις φορολογικές διοικήσεις των κρατών-μελών της Ε.Ε. Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό, και με στόχο την πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του Eispraxis, ο υπουργός Επικρατείας με χθεσινή απόφασή του (υπ’ αριθμ. 33365/ΕΞ/4.8.2022) έδωσε εντολή σε όλα τα υπουργεία και τους φορείς του Δημοσίου όπως παρέχουν στην ΑΑΔΕ, κατόπιν έγγραφου ή ηλεκτρονικού αιτήματος του διοικητή της, όλα τα στοιχεία και δεδομένα που τηρούν και είναι αναγκαία στον φοροελεγκτικό μηχανισμό για να σκιαγραφήσει το οικονομικό προφίλ των οφειλετών, ώστε να καταστεί ευκολότερη η είσπραξη των απαιτήσεων του Δημοσίου.

Ειδικότερα, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, η ΑΑΔΕ θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα εξής: α) Διαδικτυακή υπηρεσία «Πιστοποιητικά Δημοτολογικής Αστικής Κατάστασης» του πληροφοριακού συστήματος «Μητρώο Πολιτών» του υπουργείου Εσωτερικών με τις ακόλουθες μεθόδους:
 Λήψη Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης.  Λήψη πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών.
 Λήψη εγγυτέρων συγγενών με προσωπικά στοιχεία.
 Αναζήτηση οικογενειακών μερίδων πολίτη και γονέων.
 Λήψη γραμμογραφημένων εγγραφών της οικογενειακής κατάστασης και των τέκνων (ανήλικα και ενήλικα) ενός πολίτη, ανεξαρτήτως οικογενειακής μερίδας.

β) Διαδικτυακή υπηρεσία «Λήψη Ληξιαρχικών Πράξεων» του πληροφοριακού συστήματος «Μητρώο Πολιτών» του υπουργείου Εσωτερικών με τις ακόλουθες μεθόδους:
 Με βάση έναν συγκεκριμένο ΑΦΜ.
 Με βάση έναν συγκεκριμένο ΑΜΚΑ.
 Αναζήτηση με προσωπικά στοιχεία.
 Αναζήτηση με προσωπικά στοιχεία και ημερομηνία θανάτου.

γ) Διαδικτυακή υπηρεσία «Στοιχεία για κατάσταση απασχόλησης» του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» που διαχειρίζεται το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τις ακόλουθες μεθόδους:
 Αναζήτηση με βάση ΑΦΜ.
 Στοιχεία εργασιακής κατάστασης του εργαζομένου για μια συγκεκριμένη ημερομηνία με βάση τον ΑΦΜ του εργαζόμενου.
δ) Διαδικτυακή υπηρεσία «Τρέχουσα εργασιακή κατάσταση» από το πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» που διαχειρίζεται το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τη μέθοδο αναζήτησης βάσει ΑΦΜ του εργαζομένου.
ε) Διαδικτυακή υπηρεσία «Βασικές Πληροφορίες από Μητρώο ΓΕΜΗ» από το πληροφοριακό σύστημα ΓΕΜΗ.
στ) Διαδικτυακή υπηρεσία «Στοιχεία Διοικητικού Συμβουλίου Επιχείρησης» από το πληροφοριακό σύστημα ΓΕΜΗ με τη μέθοδο «Μέλη του Δ.Σ. ενός Νομικού Προσώπου».
ζ) Διαδικτυακή υπηρεσία «Επιβεβαίωση Στοιχείων από Μητρώο ΓΕΜΗ» από το πληροφοριακό σύστημα ΓΕΜΗ με τις ακόλουθες μεθόδους:  Έλεγχος ΑΦΜ και Αριθμού Μητρώου ΓΕΜΗ.  Έλεγχος ύπαρξης ΑΦΜ στο μητρώο ΓΕΜΗ. η) Διαδικτυακή υπηρεσία «Αναζήτηση στοιχείων Σύστασης Εταιρειών στην ΥΜΣ» από το πληροφοριακό σύστημα ΓΕΜΗ με τις ακόλουθες μεθόδους:  Λήψη στοιχείων εταιρειών με μέρος της επωνυμίας τους.  Λήψη στοιχείων εταιρειών με βάση την ημερομηνία σύστασης.

Το επόμενο βήμα θα είναι όπως για κάθε οφειλή δημιουργείται ηλεκτρονικός φάκελος, ο οποίος θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις ενέργειες και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, ενώ ταυτόχρονα θα «παρακολουθούνται» όλοι όσοι εμπλέκονται σε κάθε υπόθεση οφειλής, όπως οφειλέτες, συνυπόχρεοι, εγγυητές, νόμιμοι εκπρόσωποι (με αποτύπωση της περιόδου εκπροσώπησης), συσχετιζόμενες επιχειρήσεις (όμιλοι, απορροφήσεις, συγχωνεύσεις). Βασικός στόχος φυσικά είναι ο περιορισμός στη διακίνηση «μαύρου» χρήματος και η αύξηση των δημοσίων εσόδων μέσω του περιορισμού της φοροδιαφυγής, ειδικά από την «πηγή» του ΦΠΑ από την οποία η Ελλάδα χάνει κάθε χρόνο περίπου 5,3 δισ. ευρώ. Αυτό εξάλλου θα μπορεί να επιτευχθεί αφού η ΑΑΔΕ θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες πληρωμής των φορολογουμένων, ώστε να προχωρούν ταχύτερα και πιο στοχευμένα τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε όσους δεν ρυθμίζουν τα χρέη τους.

Επισημαίνεται ότι οι σημαντικότερες, μεταξύ άλλων, λειτουργίες του εν λόγω έργου είναι:
 άμεση παροχή κεντρικής πληροφορίας σε επίπεδο οφειλής (προφίλ οφειλέτη), συνδυάζοντας τις πληροφορίες από ηλεκτρονικές εφαρμογές και υποσυστήματα όπως εισόδημα, περιουσιολόγιο, καταστάσεις πελατών/προμηθευτών, σύστημα αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών με κράτη-μέλη της Ε.Ε. και πληροφορίες από τρίτους (όπως κτηματολόγιο Α.Ε., ΓΕΜΗ, ΣΑΤ κ.λπ.)
 αυτοματοποίηση διαδικασιών πίστωσης, συμψηφισμού και συστήματος ρυθμίσεων
 άμεση αυτοματοποίηση διαδικασιών με στόχο ένα πλήρες και ενιαίο μοντέλο διαχείρισης οφειλών. Εισαγωγή νέων μεθόδων και τεχνολογιών στο πλαίσιο της αναγκαστικής είσπραξης
 εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης ταυτότητας οφειλέτη και οφειλών
 εφαρμογή διαχείρισης, παρακολούθησης και αυτοματοποίησης συμψηφισμών
 εφαρμογή αποστολής και διαχείρισης ηλεκτρονικών κοινοποιήσεων, ειδοποιήσεων και επιδόσεων.
 εφαρμογή διαχείρισης, παρακολούθησης και αυτοματοποίησης λήψης μέτρων είσπραξης
 εφαρμογή ενημέρωσης των φορολογουμένων για θέματα οφειλών.

Δηλαδή ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα το οποίο θα ενημερώνει τους φορολογούμενους για τις βεβαιωμένες οφειλές τους αλλά και για την τήρηση των ρυθμίσεών τους. [

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Ν.4389/2016- ΑΑΔΕ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΑΝΕΣ ΑΥΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ


ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ν.4389/2016 ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ/ΑΡ. Φ. 94/ 27.05.2016 ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ.

ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 1

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389 ΜΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 01.01.2016 ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ (ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ) ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΨΗΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΑΔΕ».


ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:

1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
2. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ
3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/16.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ  ΑΠΕΥΘΥΝΩΝΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ 10 ΕΝΏΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ...

 


ΚΑΤΑ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ..

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Ν.4389/2016 . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ Ν.4389/2016 . ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ  Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ  250 ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ  ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΗΝΥΤΉΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ!
 
 
 
 
 
 


 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ...Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.



ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>


ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ...

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. : 6909463007
ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 
 

 
 
 
 
 
 
 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.

 

 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΡ. ΠΡ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/2015
 
 
 

 

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!



Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ







 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad