ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Το εγκληματικό μήνυμα του 112, η καμμένη γη, ο αυτόχειρας και το ... παιδί, χαρά γεμάτο.

 

Οι πυρκαγιές σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν δημιουργήσει σίγουρα κλίμα πανικού και είναι πραγματικά δύσκολο να εστιάσει κανείς σε μια καταστροφή μιας και σε όποια περιοχή και να στρέψει κανείς το βλέμμα του στη γη της πατρίδας μας, βλέπει συμπολίτες μας να εκκενώνουν οικισμούς, χωριά, περιοχές ολόκληρες, έπειτα από την εντολή της πολιτικής προστασίας μέσω του 112.

Την ώρα που γράφεται το εν λόγω κείμενο, πυροσβέστες στη χώρα παλεύουν με τις φλόγες στη Δαδιά και τη Λέσβο, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι εμπρησμοί σε Νταού Πεντέλης, Παλλήνη, στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, στη Σάμο και σε άλλες περιοχές, κρατούν σε αγωνία και επιφύλαξη τους πολίτες.

Η δράση για αντιπυρική προστασία που έγινε από το κράτος για τη θερινή περίοδο του 2022, αφορούσε σε 200 πυροσβέστες υψηλής ειδίκευσης από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 4.000 μονάδες εθελοντικού δυναμικού, εκπαίδευση πεντακοσίων δασοκομάντος και συνολική εναέρια δύναμη που ανέρχεται σε 46 αεροσκάφη και 36 ελικόπτερα, όπως προκύπτει και από στοιχεία που παρουσίασε το ΝΤΡΙΝ news σε δελτίο του και παρά τις αξιότιμες προσπάθειες του σώματος συνολικά, ο κρατικός αντιπυρικός σχεδιασμός απεδείχθη ανεπαρκής.

Ίσως επειδή πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό και απαραίτητο εξοπλισμό, ο σχεδιασμός θα πρέπει να αφορά και την πυρασφάλεια με ό,τι αυτή αφορά. Ίσως επειδή και οι εμπρηστές βλέπουν τα δελτία καιρού. Ίσως επειδή η ποινή για επ' αυτοφόρω εμπρηστή, είναι χάδι σε μάγουλα ανθρωπάριων που πληρώνονται για να καταστρέφουν. Ίσως επειδή εν κατακλείδι, οι διαχειριστές μας είναι ανίκανοι να διαχειριστούν την ουσιαστική προστασία της ελληνικής γής από τέτοιες καταστροφές, που είναι απόλυτο θράσος να ονομάζονται "φυσικές".

Ωστόσο, από τα πλέον τραγικά της όποιας διαχείρισης της πολιτικής προστασίας και όπως παρουσίασε το irafina, ήταν η αποστολή μηνύματος από το 112 προς τους κατοίκους από Δασαμάρι και Διώνη να εκκενώσουν προς Παλλήνη! Να περάσουν δηλαδή μέσα από το πύρινο μέτωπο στο Ντράφι!
Και για άλλη μια φορά είδαμε πολλοί να σπεύδουν να δικαιολογήσουν τη διαχείριση λες και έφταιγε ο "δαίμων του τυπογραφείου"! 

Σε επόμενο τραγικό νέο από τις πυρκαγιές των ημερών, ένας άνδρας 80 ετών από την Ανθούσα, του οποίου το σπίτι είχε καεί τρεις φορές στο παρελθόν από πυρκαγιές, έδωσε τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας περίστροφο.

Είναι αδύνατον, μετά από αυτά που έχουν συμβεί, να παραβλέψουμε να αναφερθούμε στην εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις καμένες περιοχές και τα απαράδεκτα γέλια στις εικόνες της καταστροφής. 

Πολλά μπορεί να πει κάποιος, βλέποντας τη χαρά στα μάτια και ακόμα και στα αυτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά αν κάποιος που δεν τον γνώριζε και δεν ήξερε τι ρόλο υποτίθεται ότι έχει, έβλεπε αυτές τις φωτογραφίες, δε θα σκεφτόταν ότι αυτός ο τύπος, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Δεν αξίζουμε τέτοιους χαιρέκακους διαχειριστές, που τρέφονται ηθικά και "ψυχικά" με την απόλυτη καταστροφή του φυσικού, αλλά και πολιτειακού περιβάλλοντος μας.

Έχει έρθει η ώρα να συνταχθούμε ενωμένοι στον μοναδικό εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", τον μόνο με κατατεθειμένο δεσμευτικό νομικά πρόγραμμα στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015. 

 ΠΗΓΗ

 

 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ... ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ...

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ...Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.



ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>


ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ   ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ ...

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. : 6909463007
ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 
 

 
 
 
 
 
 
 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.

 

 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΡ. ΠΡ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/2015
 
 
 

 

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, 

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ 
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!



Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad