ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΜΑΙL:smelitzanis@gmail.com...... ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK @athanasiosmelitzanis PROFIL FACEBOOK ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ TWITTER @SakisMelitzanis SKYPE: ΑΘ.ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ live:sakdriver

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η Ε.Ε. ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΟΝΔΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ 100.000 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΑΙΤΗΣΗ

Η Ε.Ε. ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΟΝΔΥΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ 100.000 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΑΙΤΗΣΗ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Σε μια σοβαρή αποκάλυψη που αφήνει έκθετη για ακόμα μία φορά την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αλλά και ολόκληρη την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προχώρησε ο πρώην Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα, Νότης Μαριάς σχετικά με τα κονδύλια που διαθέτει η Ε.Ε για τεχνολογικό υλικό τα οποία πήρε η Πορτογαλία με σκοπό να διαθέσει δωρεάν υπολογιστές στα παιδιά.

Καλεσμένος στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο το βράδυ της Τρίτης ο Νότης Μαριάς, κατήγγειλε ότι η Ελλάδα δεν αιτήθηκε καν για να λάβει το συγκεκριμένο κονδύλι, την ώρα που τα Ευρωπαϊκά κονδύλια ήταν γνωστά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα "Sure" το οποίο η κυβέρνηση αξιοποίησε και πήρε μόλις 2,7 δισ.  όταν το Βέλγιο πήρε 7,8 δισ.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το Βέλγιο και η Ιταλία πληρώνουν και την γονική άδεια, τα τεστ κορονοϊού, τους καλλιτέχνες, τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και τις μάσκες και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν αξιοποιεί έγκαιρα τα χρήματα που μπορεί να λάβει και χάνονται μεγάλες ευκαιρίες ενόψει της πανδημίας. 

Π Η Γ Η: https://ypvouleutisnikolaosmenegis.blogspot.com

 

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
THΛ:      6909463007
BLOG:  athanasiosmelitzanis.blogspot.com

FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ

 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 

ΤWITTER:   https://twitter.com/SakisMelitzanis

 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5   ΘΗΒΑ.  Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

  ΟΑΕΔ: Έλλειμα 1 δισεκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ ΕΝΑ γιγαντι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad